Inetum partnerem SAP Sapphire, Barcelona

11.06.2024

Dołącz do Inetum na SAP Sapphire Barcelona, aby dowiedzieć się, jak CEPSA zrewolucjonizowała swoje procesy zarządzania zasobami ludzkimi dzięki rozwiązaniom SAP oraz poznaj GenAI i Rise2S4 na naszych sesjach VIP.

Barcelona przygotowuje się do goszczenia SAP Sapphire 2024, flagowego wydarzenia SAP w regionie EMEA (Europa, Bliski Wschód i Afryka), w dniach 11-13 czerwca. Inetum z dumą dołącza jako Złoty Sponsor, gromadząc na wydarzeniu liderów biznesu, ekspertów technologicznych i specjalistów branżowych, którzy będą dyskutować o najnowszych osiągnięciach i rozwiązaniach w środowisku SAP.

SAP Sapphire 2024 obiecuje różnorodny i wzbogacający program. Inetum, europejski lider w usługach cyfrowych, będzie obecny ze swoim zespołem ekspertów – także z polskiego oddziału, aby zaprezentować nasze zaangażowanie w połączony świat, w którym SAP i GenAI odgrywają kluczową rolę w napędzaniu sukcesu.

Jesteśmy niezwykle podekscytowani udziałem Inetum Polska w prestiżowym wydarzeniu SAP Sapphire, które odbędzie się w Barcelonie. Jako nowy partner SAP Polska, uczestnictwo w tym evencie jest dla nas kluczowym krokiem w realizacji naszej strategii budowania widoczności na rynku oraz promocji naszych innowacyjnych rozwiązań, takich jak „Adopt2Win” i „Rise2S4” – komentuje Paweł Kisiel, SAP Practice Leader w Inetum Polska. – Obecność na SAP Sapphire umożliwia nam bezpośrednie spotkania z naszymi obecnymi i potencjalnymi klientami. Jesteśmy przekonani, że uczestnictwo w SAP Sapphire w Barcelonie przyczyni się do umocnienia naszej pozycji na rynku oraz dalszego rozwijania innowacyjnych rozwiązań, które odpowiadają na dynamicznie zmieniające się potrzeby naszych klientów.

Odkryj sekrety transformacji HR CEPSA z Inetum – przełomową współpracę, która wyznacza standardy dla branży!

Jednym z najważniejszych punktów wydarzenia jest sesja Inetum w środę, 12 czerwca o godzinie 14:00, zatytułowana „Ewolucja HR CEPSA: Wzmocnienie ludzi, transformacja zarządzania zasobami ludzkimi”. Ta unikalna sesja, prowadzona przez Luisa Jurado Rodrígueza (Menedżer Systemów HR w Cepsa) i Luisa Marchenę (Menedżer ds. Rozwoju Biznesu SAP HCM w Inetum), zapewni uczestnikom wgląd w to, jak CEPSA, firma naftowo-gazowa, wykorzystuje innowacyjne technologie takie jak SAP SuccessFactors, Qualtrics, SAP Build Work Zone i SAP Business Technology Platform, aby zrewolucjonizować swoje procesy HR i poprawić doświadczenia pracowników.

Inetum organizuje sesje VIP na temat SAP S/4HANA-Rise i GenAI

Dla polskich klientów Inetum przygotowało dedykowane sesje indywidualne, które mają na celu przeprowadzenie analizy bieżących wyzwań. Spotkania VIP umożliwią uczestnikom zgłębienie najnowszych tematów, w tym ewolucji systemów SAP do SAP S/4HANA-Rise przy użyciu certyfikowanej przez SAP metodyki Rise2S4 Inetum. To kompleksowe podejście obejmuje: konsulting, Panaya i SAP Signavio – wszystko to ma na celu pomóc firmom w płynnym przejściu do najnowszej technologii SAP. Dodatkowo, Inetum przedstawi cenne przykłady zastosowań, które pokazują moc GenAI w usprawnianiu procesów biznesowych na dużą skalę, oraz podzieli się własnymi przypadkami użycia i wdrożeniami w obszarze generatywnej sztucznej inteligencji.

Jesteśmy podekscytowani możliwością zaoferowania tych sesji VIP, aby pomóc firmom pozostać na czele w ich cyfrowej transformacji. Nasz zespół ekspertów podzieli się cennymi spostrzeżeniami i najlepszymi praktykami dotyczącymi SAP S/4HANA-Rise i GenAI, i czekamy na współpracę z uczestnikami w celu napędzania innowacji i wzrostu – komentuje Grzegorz Piliszek, Regional Business Unit Director of Microsoft Dynamics & SAP Solutions w Grupie Inetum.

SAP & Inetum: strategiczne partnerstwo trwające ponad 25 lat

Partnerstwo między Inetum a SAP zaowocowało tysiącami udanych projektów w różnych branżach w Portugalii, Hiszpanii, Francji, Belgii, Szwajcarii, krajach nordyckich, Maroku, Tunezji, Brazylii, Meksyku i Kolumbii. Inetum oferuje kompleksowe portfolio rozwiązań SAP i obsługuje klientów w różnych segmentach rynku. Wykorzystuje swoje mocne strony w zakresie jakości, bogate doświadczenie (z nowymi rozwiązaniami SAP Cloud) oraz dogłębną wiedzę o branżach takich jak handel detaliczny i dobra konsumpcyjne, motoryzacja, produkcja i energetyka.

W Inetum jesteśmy dumni z naszej bliskości, zaangażowania w doskonałość i zadowolenie klientów. Nasze zaangażowanie w dostarczanie najwyższej jakości usług i rozwiązań cyfrowych zostało docenione przez SAP i naszych klientów. Jesteśmy zaszczyceni otrzymaniem kilku prestiżowych nagród od SAP, w tym: Najlepszy Partner SAP Cloud, Najlepszy Sprzedawca SAP oraz Partner Doskonałości za trwały wzrost. Te nagrody są świadectwem naszej niezawodności i wiedzy w branży – dodaje Cedric Fernandez, COO grupy Inetum Solutions Global Business Line.

SAP Sapphire Barcelona jest bliźniaczym wydarzeniem do SAP Sapphire Orlando. Więcej informacji można znaleźć na: www.sap.com/events/sapphire/barcelona.html

O Inetum

Inetum to europejski lider usług cyfrowych. Zespół 28 000 konsultantów i specjalistów Inetum codziennie wywiera cyfrowy wpływ na firmy, sektor publiczny i społeczeństwo. Nasze rozwiązania zwiększają wydajność i innowacyjność klientów, a także przyczyniają się do wspólnego dobra. Obecna w 19 krajach Grupa posiada gęstą sieć placówek. Inetum współpracuje z największymi wydawcami oprogramowania, oferując unikatowe połączenie geograficznej bliskości i elastyczności. Kierując się ambicją wzrostu i skali, Inetum osiągnęło w 2023 roku sprzedaż na poziomie 2,5 miliarda euro.
Więcej informacji na stronie www.inetum.pl

Więcej informacji:

Head of Communication